FAQ

AGA Marcel-Nicolae

AGA Marcel-Nicolae

Company Representative

Intra in legatura cu noi

Please enter your name
Invalid or empty email
Please enter your message
Your message successfully sent
Something went wrong. Your message was not send

Informatii generale

Cum pot lansa o comanda?

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa descarci catalogul de produse, de unde iti vei alege modelul de chibrit ce vrei sa il personalizezi. Dupa ce stii modelul, trebuie sa ne contactezi via email pentru oferta de pret. Pentru a ne contacta, poti folosi si formularul de mai sus.

Care este cantitatea minima?

Cantitatea minima variază în funcție de model. Pentru unele modele de chibrituri personalizate, cantitatea minima este de 500 buc iar pentru cele de serie aceasta este de 2500 de buc. Cel mai bine este sa verifici Catalogul de Modele de chibrituri personalizate si sa ne soliciti oferta de pret pentru modeleul care iti place.

In cât timp primesc produsele?

Termenul de livrare variază în funcție de cantitate și modelul ales. De regula timpii minimi de livrare sunt de 14 zile. In orice situație iți stam la dispoziție atât online cât și telefonic, cu status-uri în timp real ale comenzii tale.

Lucrați cu revanzatori?

Strategia noastră de vânzări pe plan național include și încheierea de contracte cu revanzatori. Dacă ești revanzator, trebuie sa știi ca ai o reducere de 10% pentru toate produsele de lista. Aceasta reducere creste în funcție de cantitate și de frecventa comenzilor tale. Trebuie doar sa ne comunici datele firmei tale. Ne place sa ne dezvoltam împreună!

Lucrați și cu persoane fizice?

Ținta noastră nu este comerțul cu amănuntul, din păcate nu lucram cu persoane fizice.

Care este modalitatea de plata acceptata?

De regula pentru cantitățile din oferta de preț, modalitatea de plata acceptata este doar cea în avans. Pentru cantități mai mari de 100.000 buc și mai frecvente, acceptam și plăți la termen în baza unui bilet la ordin.

Produsele noastre

Chibriturile personalizate

Sunt produse de cea mai înaltă calitate, atent verificate ce îndeplinesc toate standardele de calitate impuse de uniunea europeana! Pentru fiecare lot în parte exista o verificare, un control al calității efectuat de către un angajat de-al nostru.

Livrarea

Livrarea se face prin intermediul firmelor de curierat aprobate de către noi, și omologate în transportul acestui tip de produse inflamabile.

Concept grafic

Conceptul grafic se realizează de către client în baza stanțelor oferite de noi în urma modelului ales de către dvs. Contracost departamentul nostru de grafica va poate oferii acest serviciu.

NOU! Suntem online acum!